Mod nye nordiske eventyr!

Efter regeringens anbefaling om, ikke at rejse ud, ikke er blevet ophævet. Har vi besluttet at lave vores Middelhavseventyr om til et nordisk eventyr. Vi vil benytte chancen til at se de fantastiske norske fjorde og på vej derop, lidt af vores danske kyster og byer. Vi vil sejle i perioden fra d. 4. juli til d. 1. august og ligesom de foregående år, kan du tage med på en del af turen.

Norges fjorde er kendt for at være nogle af de smukkeste steder at sejle med deres høje klippersider og blanke vand og vi glæder os helt vildt til denne tur. 

Ligesom de foregående år, sejler vi 1-2 dage og så ligger for anker 1-2 dage, hvor vi kan tage på land og opleve. Når vi sejler er der mulighed for at lære at sejle, lære hinanden at kende, læse en god bog, eller bare være. Når vi ligger for anker, kan man snorkle, paddleboarde, læse en god bog og meget mere. 
Vi skal selvfølgelig også ud og udforske landskabet. Det kan både ske ved vandreture med rygsæk, rideture igennem landskabet osv. Aftnerne går med madlavning, sundowners, snak på dækket og nogle gange finder vi en lille strand, hvor der kan hygges med bål og paraplydrinks. 

Du kan læse meget mere om hvordan vi rejser, hvad vi laver ombord m.m. under Jeg vil Med

Prisen for en køje er 5800kr for 14 dage. 
Derudover er der udgifter til fællesskabet. De består af mad, diesel, havnepenge, udflugter m.v. Det er svært at sætte et præcist beløb på fællesskabets udgifter, da det afhænger fuldstændig af hvem der er afsted og hvad vi har lyst til. Erfaringer fra tidligere ture er dog at vi ender et sted mellem 1000-2000kr. udover selve bådlejen.