World tour

Jordomsejling

I august 2023 drager vi afsted på vores hidtil længste togt.
Vi har besluttet at sejle jorden rundt og du kan komme med som gast.

Togter
I takt med at vi får planlagt de enkelte dele af turen, vil vi slå togterne op her. På den måde kan du finde ud af, hvilken/hvilke togter du ikke kan gå glip af og hvornår du skal tage fri fra jobbet, søge orlov eller tage et sabatår 😉
Ved du allerede nu at du gerne vil med, så skriv til os i vores kontaktformular eller send os en mail på nedenstående mail-adresse.

Båden

Vi kommer ikke afsted uden en båd og allerede nu er vi begyndt at kigge efter den helt rigtige til vores drømme om en sikker og god båd, til at sejle vores fællesskab gennem store bølger, stille vand og ud på eventyr. Indtil videre er vi ved at spare op til projektet og målet er at have den helt rigtige båd, et eller to år inden afgang. Så vi kan nå at lære alle kroge af båden at kende, indrette den som vi gerne vil og gøre den helt klar til oceansejlads.

Men jeg kan ikke vente så lang tid
Vi fortsætter med at sejle i Middelhavet om sommeren og vil tage erfaringer og koncept med fra Middelhavsturene, når vi drager ud i den store verden. Se mere under Togter (link)

Vi glæder os til at fortælle meget mere om hvad der skal ske, hvor vi skal hen, hvilken båd vi skal sejle i og hvem der skal med.

Indtil da, kan du drømme dig med i planlægningen og eventyrerne i vores podcast Tortuga Sailing, følge os på Instagram (link) eller tage med på sommertogter indtil vi er klar til den helt store afgang.

Logo transp.

Tortuga Sailing

Kontakt

Telefon: +4520272250 info@tortugasailing.dk